Egyedi kőmunkák készítése – szakértőktől szakértelemmel

Vállalkozásunk közel húsz éve van jelent a kőmegmunkálás piacán, ez idő alatt számos kőfaragó munkát vittünk véghez. Számtalan kőfaragás, burkolat, köztéri szobor, kandalló vagy éppen sírkő került ki szakképzett munkatársaink kezei közül megrendelőink megelégedésére. Több éves szakmai múltunknak köszönhetően felismerve a piaci igényeket termékeinket ma már egyedi, exkluzív kivitelben is elkészítjük, hiszen nincs számunkra lehetetlen.

Egyedi kőmunkák készítése – mert a megrendelő elképzelése a legfontosabb

Az egyedi kőmunkák készítésének egyik meghatározó alapelve nem más, mint hogy minden esetben kizárólag a megrendelő terveit, elképzeléseit kell megvalósítanunk. Melynek első és elengedhetetlen lépése a megrendelői igények felmérése, mely során munkatársaink információkat gyűjtenek az elképzelt kőmunkáról, majd elkészíthetjük az előzetes terveket, amennyiben azok megfelelnek a megrendelőnek elvárásainak elkezdhetjük az egyedi kőmunkák készítését.

Egyedi kőmunkák készítése – tökéletes minőség széles körben

Megrendelőink között nem csupán magánszemélyek találhatóak meg, több közintézmény és vállalkozás számára valósítottuk már meg egyedi kőmunkák készítését. Széles referencia skálánkon olyan projektek találhatóak meg, mint például

  • visegrádi Thermál Hotel Wellness részlegének kőszobrászati munkái
  • egerszalóki Shiraz Hotel külső és belső kőszobrászati, kőburkolati munkái
  • szentendrei Hotel Kentaur külső és belső kőburkolatok kivitelezése
  • Halászbástyánál található külső pénztári pavilon kőmunkái
  • valamint számtalan családi ház esetében egyedi kőmunkák készítése úgy, mint könyöklők, lábazat, lépcső vagy esetleg konyhapult stb.
  • szigetszentmiklósi Szent Miklós, valamint az újpalotai templom kőburkolatának elkészítése kültéren és beltéren egyaránt.

Minden általunk elvégzett kőfaragási és kőszobrászati munkák esetében törekszünk a lehető legmagasabb minőség elérésére, melynek egyik talán legfontosabb pillére maga az alapanyag, mely nem más, mint a süttői mészkő. Ez az országszerte ismert mészkőfajta tökéletes alapanyagot jelent akár egyedi kőmunkák készítésére is.
Szolgáltatásaink professzionális minőségének további fontos záloga munkatársaink szakértelme, illetve a munkájukat segítő modern és rendszeresen karbantartott eszközök, valamint munkagépek és a kőfaragó szakma szeretete. Amennyiben otthona enteriőrének kialakításához elengedhetetlennek tartja az egyedi kőmunkák készítését, forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen elképzelést megvalósítunk, hiszen a kőfaragás számunkra nem kihívás, hanem hivatás.