Kandalló készítés – az otthon melege

A legtöbb ember tervei, álmai között általában szerepel egy kertes ház, sokunknak pedig itt még nem áll meg és kandallóról álmodozik, mely meghitt nyugalmat és melegséget áraszt, a lobogó tűz látványa lenyűgöző, talán nincs is jobb, mint egy hideg téli estén a kandalló fényénél elfogyasztani egy forró teát vagy éppen forró csokoládét.
A kandalló készítés során számtalan lehetőségünk van, sokféle alapanyagot használhatunk fel a kívánt eredmény elérése érdekében. A kandallók szinte valamennyi otthonba beilleszthetők, hiszen többek között készülhet modern és tradicionális kivitelben is. A megfelelő kandalló kiválasztásával bármelyik ingatlant igazi otthonná varázsolhatjuk függetlenül attól, hogy egy panellakásról vagy éppen egy tágas családi házról van szó.

Kandalló készítés – exkluzív lehetőségek

Amennyiben kandalló készítést tervezzük otthonunkban a legtöbb esetben ingatlanunk központi helyiségébe tudjuk ezt elképzelni, hiszen ez az tér, ahol a család valamennyi tagja élvezni tudja a kandalló adta miliőt. Egy kandalló segítségével exkluzív megjelenést biztosíthatunk az annak helyet adó tér számára, függetlenül annak stílusától, hiszen kandallók készítése során szinte végtelen számú lehetőségünk van.

Kandalló készítés – mit kell figyelembe vennünk a tervezés során

Kandalló készítés előtt minden esetben figyelembe kell vennünk, hogy biztosított legyen az olyan kéménnyel való elláttás amely biztosítani tudja a kandalló megfellelő hatásfokú és nem utolsó sorban biztonságos üzemeltetését. A kandalló készítés során gyárthatunk nyitott vagy zárt tűztérrel rendelkező kandallót, a nyitott tűztér biztosítja a legtöbbünk által áhított hangulatot.
Általánosságban elmondhatjuk, hogy kandalló készítés során minden esetben meg kell ismernünk a helyiséget, ahol beépítésre kerül a kandalló, illetve a megrendelő igényeit, elképzeléseit, mindezek összegzése után kezdhetünk csak hozzá a kandalló tervezéshez, majd a kandalló készítéshez.

Kandalló készítés – minőség és szakértelem

Munkatársaink több éve szakmai tapasztalattal rendelkeznek kandalló készítés terén, több száz elkészült kandalló került ki kezeik közül. Kandalló készítés során fő alapanyagunk a süttői mészkő, melyből bármilyen elképzelést megvalósítunk legyen szó akár modern, akár minimál, akár klasszikus stílusban elkészült kandallóról.