Kőburkolatok készítése – tradíció és minőség

Vállalkozásunk közel húsz éves szakmai múltra tekint vissza a kőfaragással és kőburkolatok készítésével kapcsolatban. Valamennyi tevékenységünk hazánk egyik közismert kőbányájában kitermelt süttői mészkőhöz kapcsolható. Cégalapításunk óta számos kőszobrász tevékenységünk segítségével több szobrászművész szobrainak elkészítésében, elhelyezésében vettünk részt. Tevékenységeink fő gerincét az építőkövek előállítása és formálása jelenti, ezzel szoros összefüggésben áll a kőburkolatok készítése is. Kőburkolatok készítése során a hagyományos, tradicionálisnak mondható kézi szerszámokat, illetve modern gépeket egyaránt alkalmazunk a professzionális minőség elérése érdekében.

Kőburkolatok készítése – magasfokú szakmai tapasztalattal

Ahogyan azt korábban már említettük minden tevékenységünk során a lehető legjobb minőség elérésére törekszünk, nincs ez másként kőburkolatok készítése során sem. A professzionális minőség eléréséhez nem elég csupán minőségi alapanyagokat, valamint eszközöket alkalmaznunk, megfelelő szakmai tudással birtokában kell lennünk. Éppen ezért munkatársaink egytől egyig képzett szakemberek, 15-20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik segítségével akár a megmunkált, megfaragott kövek elhelyezése sem jelent problémát számunkra.

Kőburkolatok készítése – megrendelőink igényeit szem előtt tartva

Kőburkolatok készítése során minden esetben partnereink elképzelései szerint készítjük el a burkolóanyagokat, melyek segítségével bármilyen enteriőr számára egyedi arculatot kölcsönözhetünk. Hiszen amíg korábban főleg közintézményekben találkozhattunk kőburkolatokkal, addigra ma már igen széles körben elterjedt. A kőburkolatok készítése során minden apró részletre kellő figyelmet fordítunk, ezzel is biztosítva a végeredményként kapott változatos színben és formában elérhető kőburkolatokat.

Kőburkolatok készítése – széles felhasználási lehetőséggel

A kőburkolatok felhasználásukat tekintve igen széles palettával rendelkeznek, alkalmazhatjuk őket beltéren, valamint kültéren egyaránt. Legelterjedtebb talán a padlóburkolatként való alkalmazása, de ugyanolyan népszerűségnek örvend a falburkolatként történő felhasználása is elsősorban fürdőkben, de akár kisebb falfelületeken is használhatjuk, mely segítségével karaktert adhatunk például egy nappalinak.
Nem csak a kőburkolatok készítése, hanem azok felhelyezése is szakembert igényel, amennyiben az elképzeléseinek leginkább megfelelő kőburkolatok elkészítéséhez keres szakembert forduljon hozzánk bizalommal. A kőburkolatok készítéséhez használt alapanyagok sokfélesége garancia megrendelőink számár, hogy bárki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő burkolat anyagot.